Visual Affairs (BVBA)

Artdirecting

Visualisatie is de “missing link” tussen een idee en de eigenlijke uitwerking. Als Artdirector vertaal ik de beelden, die een idee oproepen in een object, een grafisch ontwerp, een foto, een design, een concept. Dankzij mijn uitzonderlijk oog voor detail en groot inlevingsvermogen maak ik de juiste vertaling. Ik luister graag naar jou.

“Voor een artistieke filantroop is elke gelegenheid een bron van inspiratie”

Setdressing

Elke setting is anders, elk attribuut of accessoire heeft zijn functie. Een set moet een bepaalde emotie, een sfeer uitademen. Sfeer in de meest brede betekenis: van omgevingselementen tot de gevoelens die een bepaald beeld oproepen. Tot in het kleinste detail moet het plaatje kloppen. En als het niet bestaat, ontwerp ik het wel. Het is immers de missie van een sfeerschepper om met een efficiënte hands on­mentaliteit en een tomeloze creativiteit elk detail te laten samenvloeien tot een unieke zintuiglijke totaalervaring. Ik begrijp wat je bedoelt.  

Styling

Hoe vaak loop je niet langs een etalage en wordt je blik gezogen naar het evenwicht van de compositie? Hoe dikwijls blader je in een magazine en hou je halt bij een pagina die je aanspreekt, die je ontroert? Stijl inspireert, beklijft, stimuleert. Hoe persoonlijk stijl ook is, een aantal universele principes werken altijd. Om telkens opnieuw een unieke harmonie te creëren, ga ik op zoek naar de juiste combinatie in textiel, in interieur, in kleding, in vormgeving. Ik zie het als een uitdaging om mijn styling talent te delen. Ik voel graag met je mee.